• Meer dan 270 uitjes
  • Uitjes voor elk budget
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Klantenbeoordeling 8.7

Over DoeUtrecht.nl

DoeUtrecht.nl is onderdeel van DoeNederland.nl en al meer dan 18 jaar actief in het organiseren van uitjes. Bedrijven, families, (vrienden)groepen of vrijgezellenfeesten. Bij ons is het allemaal mogelijk! Doordat we 95% van de activiteiten zelf bedenken en organiseren met onze eigen begeleiders en materialen zijn wij flexibel, in wat we aanbieden en wat we doen.


                                            Authentiek, Durven, maar vooral Doen. Dat is DoeNederland.


Het begon op een zekere dag in 2001 als een lichtbruin café die de broers (Franklin en Istvan) Zomers openden. Het café begon en staat nog steeds in het bruisende uitgaansstraat van Den Bosch. Een goedlopend café waar gedanst, gegeten en uiteraard geborreld kon worden. Met dit succes kregen de broers Zomers de vraag of ze een stepspeurtocht door Den Bosch konden regelen. Hierover werd niet getwijfeld en zo werd in 2002 de eerste stepspeurtocht georganiseerd. Niet wetende dat dit de eerste st(e)appen waren naar het bedrijf ‘DoeNederland’.


Het hoofdkantoor bevindt zich in Den Bosch tegenover de vestiging DoeDenBosch.nl. Daarna werden er nog meer vestigingen opgericht, zoals DoeNijmegen (2007), DoeUtrecht (2012) en Doe-Eindhoven (2014). Doordat we in deze vier steden zitten, hebben we lokale kennis en connecties met de leukste locaties! Liever op eigen locatie? Geen probleem, wij komen ook naar jou toe!

Onze kantoormedewerkers

Pauline
Teamleider Sales
Jolien
Event Manager
Lieke
Event Manager
Jolein
Event Manager
Charlotte
Event Manager
Danny
Regio Manager
Heleen
Administratie
Carola
Administratie
Mats
Vestigingsmanager Eindhoven
Evy
Assistent Vestigingsmanager Den Bosch
Celeste
Vestigingsmanager Nijmegen
Imke
Vestigingsmanager Den Bosch
Lieke
Back Office
Franklin
Eigenaar
Istvan
Eigenaar
Bas
Eigenaar

Onze sfeermakers

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Ranking your Stars!
"We hebben een erg gezellig uitje gehad. Het spel was leuk georganiseerd en we hebben ontzettend gelachen om alle vragen en filmpjes. De service was ook echt goed en de locatie was erg gezellig! Namens ons team van Lunetzorg heel erg bedankt!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke