DoeUtrecht
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS 220
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 030 760 11 96 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING
  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte

Bedrijfsfeest Utrecht

Een origineel bedrijfsfeest in Utrecht organiseren? Wat dacht je van een activiteit, inclusief een borrel, waar je jouw collega’s nog beter leert kennen? DoeUtrecht biedt meer dan 50 activiteiten voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Van een uurtje pret tot een dag of weekend vol plezier.

Beleef een onvergetelijk bedrijfsfeest in Utrecht

Het is weer zover, er moet een bedrijfsfeest georganiseerd worden. Leuk! Maar wie gaat dit doen? Een bedrijfsfeest organiseren kan soms lastig zijn. Je moet een datum plannen, budget bepalen, programma samenstellen en er komt nog veel meer bij kijken. DoeUtrecht heeft alle ingrediënten in huis voor een compleet verzorgd bedrijfsfeest. Wat jij moet doen? Een arrangement kiezen en reserveren. Wij regelen de rest, binnen het budget!

Een keer wat anders

Je hebt ook de mogelijkheid om zelf een uitje samen te stellen. De keuze in activiteiten en dinermogelijkheden zijn eindeloos. Alle activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Begin bijvoorbeeld met een rondvaart over de Utrechtse grachten. Start na de lunch met een teambuildingactiviteit en sluit de dag af met een driegangendiner of een gezellige borrel. Je bedrijfsfeest was nog nooit zo compleet!


Laat je verrassen of stel zelf een complete dag samen

Passie, plezier, interactiviteit en teambuilding vormen de juiste mix voor een geslaagd bedrijfsfeest in Utrecht. DoeUtrecht biedt verschillende arrangementen voor een bedrijfsfeest. Kies je voor een compleet verzorgde avond? Of stel je zelf een complete dag uit samen? Je hebt de mogelijkheid om op verschillende manieren te reserveren. Via de website en telefonisch door te bellen naar 030 760 11 96. Inspiratie of advies nodig? Bel ons ook gerust.

Contact

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden
159 uitjes gevonden
Filter de uitjes
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte