Dagje uit in Utrecht

Een dagje uit in Utrecht wordt nog leuker met Doe Utrecht. De Domstad heeft zelf genoeg te bieden, maar wordt nog leuker met een paar leuke activiteiten in de stad. Bij Doe Utrecht hebben we ruim 50 activiteiten om uit te kiezen in de stad. Er is altijd wel een uitje binnen je budget te vinden. De meeste activiteiten zijn al vanaf 8 personen te boeken en zijn dus ook perfect voor kleinere gezelschappen.

Dagje uit in Utrecht met de familie

Eén keer per jaar organiseer je met de complete familie een familiedag. Het is natuurlijk leuk om dit extra groots aan te pakken. Bijvoorbeeld met een dagje uit in Utrecht. Doe Utrecht heeft verschillende activiteiten waar je samen met de familie aan kan deelnemen. Je kan je uitje zelf samenstellen en zelfs meerdere activiteiten op één dag plannen. Doe Utrecht regelt vervolgens alles op locatie en maakt er dankzij een professionele begeleiding een geslaagde dag van!


Boek een dinerspel in Utrecht

Tijdens een dagje uit in Utrecht kan je de dag doorbrengen in de stad. Je kan gezellig gaan winkelen of de bezienswaardigheden in de oude Domstad bekijken. Na afloop kan je gezamenlijk gaan dineren. Tijdens het diner gaan jullie een spannend spel spelen. Er zijn verschillende spellen die jullie in teamverband kunnen spelen. Van “Wie is de Mol?” tot een moorddiner spel. Doe Utrecht zorgt ervoor dat het een spannende avond in de stad gaat worden. Je stelt helemaal zelf je dagje uit in de stad samen. Dit kan zelfs online via onze website. Je krijgt hierbij meteen een goed beeld van de activiteiten binnen je budget vallen. 


Stel een origineel dagje uit in Utrecht samen

Op onze website kan je helemaal zelf een dagje uit in Utrecht samenstellen. We hebben verschillende activiteiten om uit te kiezen. Voeg ze meteen toe aan je online planning en vraag na afloop een vrijblijvende offerte aan. We brengen niet alleen binnen 24 uur een offerte uit, maar geven we je ook mogelijke alternatieven binnen je budget. We kunnen namelijk binnen vrijwel elk budget een leuk dagje uit in Utrecht organiseren. Neem vandaag nog contact met ons op over de mogelijkheden!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Ranking your Stars!
"Wij hebben het super naar ons zin gehad mede dankzij jullie! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke