Dagje weg Utrecht

Staat er binnenkort een dagje weg naar Utrecht gepland? Met familie of vrienden? Willen jullie de domtoren beklimmen, lekker lunchen, maar ook een rondvaart door de Utrechtse grachten maken? Laat je verrassen door de arrangementen van DoeUtrecht of stel zelf een complete dag uit samen en een dagje weg naar Utrecht wordt onvergetelijk.

Een dagje weg naar Utrecht wordt onvergetelijk met DoeUtrecht

De gezellige binnenstad, een leuke activiteit en lekker eten vormen de perfecte combinatie voor een dagje weg in Utrecht. Voor een goed verzorgd uitje met enthousiaste begeleiding ben je bij DoeUtrecht op de juiste plek. Of je nu met 3 vrienden bent, of een grote familie van 25 personen, er is altijd een activiteit of arrangement dat bij jullie past.

Plan je ideale dagje weg in Utrecht

Liever zelf een complete dag samenstellen? Alle activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Ga je een stadsspel doen? Een rondvaart? Wordt het een middag of een hele dag? Kies je voor een lunch en een speurtocht per step? Leer Utrecht kennen op een verrassende manier en combineer bijvoorbeeld een stukje cultuur met spanning en actie. Je plant je eigen ideale uitje in Utrecht.


Kies uit meer dan 50 activiteiten

Heb je een keuze kunnen maken? Je kunt bij ons op verschillende manieren reserveren. Wil je online reserveren? Ga hiervoor op de website naar een activiteit naar keuze of maak je eigen planning en klik op de button reserveren. Volg vervolgens de stappen. Voor een telefonische reservering en/of advies bel je naar 030 760 11 96.

Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 073 614 89 72

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag: *
Verzenden

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Wie is de ...? in Utrecht
"Wij hebben een erg leuke en prachtige dag gehad. Het weer zat ons wel mee. Maar erg leuk om zelf eens Wie is de Mol te spelen. Ook voor de mensen die niet bekend zijn met het programma is het erg leuk om te doen. Wij deden WIDM als personeelsuitje en het is grappig om je collega's voor te liegen en bedriegen. Onderweg hebben wij super veel gelachen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke