DoeUtrecht
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS 220
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 030 760 11 96 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING
  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte

Dagje weg Utrecht

Staat er binnenkort een dagje weg naar Utrecht gepland? Met familie of vrienden? Willen jullie de domtoren beklimmen, lekker lunchen, maar ook een rondvaart door de Utrechtse grachten maken? Laat je verrassen door de arrangementen van DoeUtrecht of stel zelf een complete dag uit samen en een dagje weg naar Utrecht wordt onvergetelijk.

Een dagje weg naar Utrecht wordt onvergetelijk met DoeUtrecht

De gezellige binnenstad, een leuke activiteit en lekker eten vormen de perfecte combinatie voor een dagje weg in Utrecht. Voor een goed verzorgd uitje met enthousiaste begeleiding ben je bij DoeUtrecht op de juiste plek. Of je nu met 3 vrienden bent, of een grote familie van 25 personen, er is altijd een activiteit of arrangement dat bij jullie past.

Plan je ideale dagje weg in Utrecht

Liever zelf een complete dag samenstellen? Alle activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Ga je een stadsspel doen? Een rondvaart? Wordt het een middag of een hele dag? Kies je voor een lunch en een speurtocht per step? Leer Utrecht kennen op een verrassende manier en combineer bijvoorbeeld een stukje cultuur met spanning en actie. Je plant je eigen ideale uitje in Utrecht.


Kies uit meer dan 50 activiteiten

Heb je een keuze kunnen maken? Je kunt bij ons op verschillende manieren reserveren. Wil je online reserveren? Ga hiervoor op de website naar een activiteit naar keuze of maak je eigen planning en klik op de button reserveren. Volg vervolgens de stappen. Voor een telefonische reservering en/of advies bel je naar 030 760 11 96.

Contact

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden
159 uitjes gevonden
Filter de uitjes
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte