Leuke dingen doen in Utrecht

Leuke dingen doen in Utrecht, dat regel je natuurlijk via Doe Utrecht. Wij hebben ruim 50 verschillende activiteiten om aan deel te nemen in de Domstad. Van leuke groepsactiviteiten tot uitjes met het gezin. De meeste activiteiten kan je al vanaf 8 personen boeken in Utrecht. Wij bieden binnen elk budget leuke uitjes om te doen in de Domstad. Leer de stad op een nieuwe manier kennen via Doe Utrecht.

Speel leuke spelletjes in Utrecht

Je kunt natuurlijk leuke dingen doen in Utrecht met het team in de vorm van een spelletje. Door teams samen te stellen leer je elkaar pas echt kennen. Via Doe Utrecht hebben we verschillende arrangementen, waarbij je een paar spelletjes in de stad gaat spelen. De spelletjes worden afgesloten met een diner of borrel. Dit is allemaal in het arrangement inbegrepen en uiteraard kan je rekenen op onze begeleiding tijdens de dag zelf. Spelletjes behoren absoluut tot de leuke dingen doen in Utrecht tijdens een teambuilding activiteit.


Leuke dingen doen in Utrecht tijdens een vrijgezellenfeest

Ga je een vrijgezellenfeestje in Utrecht organiseren? Dan kan je wel wat hulp gebruiken. Gelukkig kan Doe Utrecht je helpen bij leuke dingen doen in Utrecht. We hebben verschillende leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeestje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kroegentocht in combinatie met een pubquiz? Samen beleef je de grootste lol terwijl je ondertussen de verschillende kroegen in de stad gaat ontdekken. Het plannen van een vrijgezellenfeestje kan best een klus zijn. Gelukkig neemt Doe Utrecht de organisatie graag van je over. We hebben daarbij verschillende activiteiten die binnen je budget passen. Je kan zo de organisatie van het feestje uit handen geven. 


Leuke dingen doen in Utrecht met Doe Utrecht

Wil je ook graag leuke dingen doen in Utrecht? Vanaf 8 personen boek je online een activiteit via onze website. Uiteraard hebben we binnen elk budget een leuk uitje en organiseren we de leukste activiteiten. Maar ook voor verschillende groepen organiseren we de leukste uitjes in Utrecht. Zo kun je bij ons terecht voor gezinsactiviteiten, maar ook voor teambuildingsactiviteiten. Deze uitjes zijn zelfs mogelijk voor groepen tot 500 personen! Via onze website kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 24 uur ontvang je van ons een offerte. Ontdek meteen welke uitjes binnen je budget en groep passen en laat ze organiseren door Doe Utrecht!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Domtoren beklimmen - Lunch - Rondvaart grachten
"We hebben ons super vermaakt en gaan ons volgende uitje zeker weer doen via DoeNederland.nl"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke