Leuke uitjes Utrecht

Ben je op zoek naar leuke uitjes in Utrecht? DoeUtrecht organiseert zeven dagen in de week de leukste uitjes voor gezellige families en inspirerende bedrijven en we organiseren onvergetelijke vrijgezellenfeesten en gezellige vriendinnenweekenden. Bekijk ons aanbod leuke uitjes in Utrecht online en laat je inspireren.

Ontdek de binnenstad van Utrecht op geheel eigen wijze met leuke uitjes van DoeUtrecht

DoeUtrecht helpt met het ontdekken van Utrecht op jullie geheel eigen wijze. Wij kunnen zorgen voor een uurtje pret, maar ook voor een dag of weekend vol plezier. Met meer dan 50 activiteiten, leuke uitjes voor elk budget en professionele begeleiding zijn wij niet zomaar een evenementenbureau. Hebben we even tijd over? Dan verzinnen we nieuwe activiteiten of maken we onze bestaande activiteiten nóg beter. 95% van onze activiteiten verzorgen we helemaal zelf. Lekker flexibel dus!

Weer of geen weer? Utrecht is altijd gezellig

Wij bieden verschillende arrangementen. Denk hierbij aan dag-, avond-, zomer- en winterarrangementen. En weer of geen weer, Utrecht is altijd gezellig! Of er nu sneeuw ligt, of de zon hoog aan de hemel staat. De leukste uitjes beleef je in Utrecht!


Beleef een onvergetelijke dag

DoeUtrecht is een van de vier vestigingen van DoeNederland. Wil je een leuke dag beleven in Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen? Unieke en leuke uitjes in deze steden beleef je met DoeNederland! Heb je inspiratie of advies nodig? Bel naar 030 760 11 96. Wij staan voor je klaar.

Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 073 614 89 72

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag: *
Verzenden

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Crazy88 op locatie Utrecht
"Horeca en de locatie heb ik niet beoordeeld, omdat we deze zelf geregeld hebben. We hebben alleen van het spel crazy 88 gebruik gemaakt. Het spel was super, we hebben echt gelachen en dit heeft tot hilarische situaties geleid. Ons hele team vond het super. Het meisje dat het spel deed begeleiden was erg enthousiast en spontaan en erg flexibel. Complimenten! Mede dankzij haar liep het super gesmeerd. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke