• Meer dan 270 uitjes
  • Uitjes voor elk budget
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Klantenbeoordeling 8.7

Recensies

Op deze pagina kun je de ervaringen lezen van de bedrijven waarvoor wij een uitje hebben georganiseerd. Wij van DoeNederland zijn van Wij kunnen natuurlijk wel van de daken schreeuwen dat wij de beste zijn, maar we vinden het ook fijn als andere dit voor ons doen. 


Ben je tevreden over ons? Zeg het voort! 

Heb je een klacht? Vertel het ons!


Hieronder enkele recensies van klanten die wij afgelopen jaar hebben mogen vermaken.

ProRail

“Met ons managementteam hebben wij afgelopen jaar een geslaagd uitje gehad bij DoeUtrecht. We hebben een uitdagend teambuildingsactiviteit gespeeld en daarna heerlijk gegeten met tijdens het eten een Escape game. De spellen zitten goed in elkaar en de begeleiding is professioneel. Ook in het verloop na dag van uitje toe zijn wij netjes geholpen door Charlotte.


Rabobank Nederland

“Met onze afdeling van 60 medewerkers hebben we een maatwerk programma gedaan bij DoeUtrecht. We zijn eerst rond de tafel gaan zitten om onze wensen uit te werken. Hierin werd vanuit DoeUtrecht goed meegedacht. Naast de vaste activiteiten zijn ze met andere ideeën gekomen waardoor we verrast werden. Ze hebben een kerstman geregeld en vanuit het conservatorium muzikanten laten spelen tijdens ons diner. De locatie waar het plaatsvond was fantastisch en midden in het centrum. De mogelijkheid om ook eigen vragen toe te voegen aan de citygame was een extra plus waardoor het een persoonlijk uitje werd voor onze afdeling. Bedankt!


Coolblue

“Wij waren dit jaar op zoek naar een uniek bedrijfsuitje met het thema escape. DoeUtrecht heeft veel opties met dit thema. Wij hebben met een grote groep het spel Escape City gedaan en hadden van te voren een heerlijke lunch gehad bij de Winkel van Sinkel. Het spel werd enthousiast begeleidt en het was niet te makkelijk om uiteindelijk de bom te kraken.

De communicatie met het kantoor verliep heel soepel en met onze vele wijzigingen gingen ze flexibel om. Wij komen zeker nog eens terug.”


Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 073 614 89 72

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Zeskamp
"Wij hebben een ontzettende leuke middag gehad met DoeNederland. Wij hadden zelf de locatie geregeld (Doornsegat) en DoeNederland heeft het zeskamp daar verzorgd. Spellen waren ontzettend leuk en ook de medewerkers die de spellen begeleiden waren heel gedreven en enthousiast. Een volgende zeskamp laten we zeker weer door jullie doen. "

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Domtoren beklimmen - Lunch - Rondvaart grachten
"het was een hele leuke dag iedereen was super aardig waar jullie niks aan kunnen doen viel een beetje tegen het regende de lunch was goed maar een beetje veel maar dat zal misschien per gezelschap veschillen dus een top dag bedankt"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke