MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 9,0 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 030 760 11 96 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
9.3
Ganzenborden - Vaartocht Oude Gracht - Borrel
"Leuk dagje weg en goed georganiseerd. Erg genoten in Utrecht!"

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

9.0
179 reviews
Uitje: 9.2
Service: 9.0
Horeca: 8.8
Locatie: 9.2
Prijs/kwaliteit: 8.3
Personeel: 9.3
Mvr. Judith Wesseling beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
26-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeest
Leuke dag geweest. Zou ik anders niet zelf kunnen bedenken
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Agneta Van Rekum beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
25-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeestje
Super avond gehad
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Loes K beoordeelt ons met een:
7.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
19-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
Gezelschap
Een hele leuke ervaring en voor een ieder erg leuk. Ook als je niet kunt tekenen een leuke dag. De groepskarikatuur is een aanrader.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Tamara Mooij beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
05-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
ANWB Uden
Superleuk opgezet, wij waren zo fanatiek dat we niets schroomden om de antwoorden te vinden. Heel leuk gedaan met de filmpjes en de aanwijzingen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Sylvia Hof beoordeelt ons met een:
8.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
29-10-2018
Bedrijf / gezelschap:
Lokalis, Ondernemingsraad
Prima dag, speurtocht was leuk zelfs voor mensen die in Utrecht bekend zijn. We hadden mooi weer en dat maakt het zeker nog leuker om te doen vanuit het terrasje starten eindigen op het terras. Sommige vragen waren pittig in het vinden van het antwoord, maar maakt je wel fanatiek om te weten wat het dan is. Zeker met twee groepen komt er rivaliteit, maar wel gezonde rivaliteit in het willen winnen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Paul Verheul beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
26-10-2018
Bedrijf / gezelschap:
KPN
Superdag gehad, strak en goed georganiseerd op afgesproken schema. We hebben door deze city escape heel veel mooie dingen mogen zien in het centrum van Utrecht.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Heike de Rooij beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
22-10-2018
Bedrijf / gezelschap:
App Annie
Aangekomen bij het restaurant, werden we vriendelijk onthaald door 1 van de medewerkers van DoeNederland. Het concept en programma van de avond werd ons uitgelegd en er werd ons gevraagd naar onze wensen voor het verloop van het spel. We hebben ontzettend veel gelachen met elkaar en het spel was een groot succes. Het eten was lekker, wel een beetje simpel. Ook klopte sommige gerechten niet met waar we vooraf uit konden kiezen en besteld hadden. Al met al een hele leuke avond gehad!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Nicky Haans beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
20-10-2018
Bedrijf / gezelschap:
Unitas’59 3
Goede begeleiding en een leuk spel gehad, voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Leon Klepke beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
15-10-2018
Bedrijf / gezelschap:
Poliservice
Wij hebben het als een heel leuk uitje ervaren. De ongedwongen sfeer, hilariteit om de ranking van medewerkers en het goede eten deden de rest.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Martijn Hoekstra beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
15-10-2018
Bedrijf / gezelschap:
Accenture
Erg geslaagde activiteit en goed dat er geanticipeerd werd op een iets andere groepssamenstelling.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten