MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 9,0 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 030 760 11 96 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
10.0
Domtoren beklimmen - lunch - rondvaart
"Top. Alles was goed geregeld en de lunch was lekker en uitgebreid."

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

9.0
193 reviews
Uitje: 9.2
Service: 9.0
Horeca: 8.8
Locatie: 9.1
Prijs/kwaliteit: 8.3
Personeel: 9.3
Dhr. Tom Severs beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
17-04-2019
Bedrijf / gezelschap:
Familie Severs
Iedereen heeft een hele leuke middag gehad en alle familieleden deden super enthousiast mee!! Het was goed georganiseerd en de opdrachten waren erg leuk. Echt een top middag, nu speelde het weer ook natuurlijk een grote rol mee!! Bedankt
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. carlijn kennis beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
08-04-2019
Bedrijf / gezelschap:
kennis
We hebben een top dag gehad! Heel goed ontvangen bij de startlocatie. Een duidelijke uitleg waarna we van start konden gaan met het spel. (tip, foto's ook in selfiestand laten maken). De vragen waren van een leuke enterainment gehalte Een hele gezellige prijsuitreiking met een leuke prijs voor de winnaars. Erg leuk dat we de gelopen route en de gemaakte foto's terug konden zien. Heerlijk 3 gangen diner. Mooi verzorgde en goed opgemaakte borden. Kwalitatief goed en lekker eten wat goed bereid werd. Fijn ontvangst bij de laatste locatie waar de quiz plaats vond. Complimenten voor Nick, hij maakte de quiz onvergetelijk! De werknemers bij Doenederland zijn aardig, betrokken, vrolijk en vriendelijk. We hebben een onvergetelijke dag gehad, dank jullie wel!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. LMF van Arkel - Jansen beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
07-04-2019
Bedrijf / gezelschap:
van Arkel
Heel geslaagd
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Inge van Ballegooij beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
27-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeest
De Escape Dinner Game was erg leuk en afwisselend. Jullie medewerker (ik geloof Mayssa) deed het erg leuk en zorgde voor een leuke ervaring.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Marieke Dekker beoordeelt ons met een:
7.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
25-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vriendengroep
Een hele goede dag, het spel zat goed in elkaar en de organisatie was erg klantvriendelijk. Het is uitdagend genoeg, haast te uitdagend. D Verder was het erg goed geregeld en super om zo snel de foto's te ontvangen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Martien Otter, den beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
25-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Familie
Was een leuk en gezellig uitje
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Mark Sesink beoordeelt ons met een:
7.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
04-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Sesink
Was erg gezellig
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Carolien Singels beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
15-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
DCT
Het was een superleuk uitje. Ik had het georganiseerd maar had er geen omkijken naar op de dag zelf. Alles werd goed opgepakt door zowel de mensen van DoeNederland als de mensen van de horeca-gelegenheden.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Katrien Uffing beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
12-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
Dassault Systemes
Super goed geregeld, leuk personeel en het hele team heeft genoten van het uitje
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Michel Pantekoek beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
03-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
SteDoCo
het was een gezellige middag met een aardige gids/spelleider
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte