MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 9,0 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 030 760 11 96 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
10.0
Escape Dinner Game
"Super leuk uitje. Gezellig met elkaar eten en ondertussen een escape spelen tussen de gangen door. "

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

9.0
186 reviews
Uitje: 9.2
Service: 9.0
Horeca: 8.8
Locatie: 9.2
Prijs/kwaliteit: 8.3
Personeel: 9.3
Mvr. Carolien Singels beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
15-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
DCT
Het was een superleuk uitje. Ik had het georganiseerd maar had er geen omkijken naar op de dag zelf. Alles werd goed opgepakt door zowel de mensen van DoeNederland als de mensen van de horeca-gelegenheden.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Katrien Uffing beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
12-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
Dassault Systemes
Super goed geregeld, leuk personeel en het hele team heeft genoten van het uitje
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Michel Pantekoek beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
03-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
SteDoCo
het was een gezellige middag met een aardige gids/spelleider
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Floris Pas beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
14-01-2019
Bedrijf / gezelschap:
Kadaster
Erg leuke dag gehad met een heerlijke lunch naast Utrecht CS bij Raak, waarna we op loopafstand zaten van onze Ik hou van Holland Quiz, die op een goede en fijne wijze gepresenteerd werd; al met al een topdag.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Kim Hobbelen beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
12-01-2019
Bedrijf / gezelschap:
Familie
Het was super goed bevallen en complimenten van de hele groep! Lisan onze begeleidster deed het ook erg leuk!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Colette Muchall beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
29-12-2018
Bedrijf / gezelschap:
Muchall
Was super leuk en best spannend!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Heidi Hermens beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
27-12-2018
Bedrijf / gezelschap:
Familie uitje
Wij hebben dit spel tijdens kerst gespeeld met onze familie. Het was top georganiseerd. Leuke spellen (voor ieder wat wils). Onze spelleider wist onze 'team-strijd' goed in toom te houden. Wij vonden het een erg leuke middag!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Judith Wesseling beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
26-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeest
Leuke dag geweest. Zou ik anders niet zelf kunnen bedenken
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Agneta Van Rekum beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
25-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeestje
Super avond gehad
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Loes K beoordeelt ons met een:
7.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
19-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
Gezelschap
Een hele leuke ervaring en voor een ieder erg leuk. Ook als je niet kunt tekenen een leuke dag. De groepskarikatuur is een aanrader.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte