MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 030 760 11 96 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
8.7
Crazy 88 in Utrecht
"Het uitje sloot erg goed aan op het karakter van onze vrijgezel. Wat wij fijn vonden is dat er verschillende opdrachten in het boekje waren opgetekend opdat we zelf de keuze hadden in welke opdrachten we wilden doen. Het was een enorm geslaagde ervaring en ontzettend leuk om de filmpjes op usb mee naar huis te krijgen. "

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.9
171 reviews
Uitje: 9.2
Service: 9.0
Horeca: 8.8
Locatie: 9.1
Prijs/kwaliteit: 8.2
Personeel: 9.3
Dhr. Leon Klepke beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
15-10-2018
Bedrijf / gezelschap:
Poliservice
Wij hebben het als een heel leuk uitje ervaren. De ongedwongen sfeer, hilariteit om de ranking van medewerkers en het goede eten deden de rest.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Martijn Hoekstra beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
15-10-2018
Bedrijf / gezelschap:
Accenture
Erg geslaagde activiteit en goed dat er geanticipeerd werd op een iets andere groepssamenstelling.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Sandra Drenthen beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
14-10-2018
Bedrijf / gezelschap:
Vrienden
Erg leuk, iets aan de dure kant en jammer dat we aan het begin zo'n 30 min moesten wachten tot we uitleg en instructies kregen en konden beginnen, dan waren we liever een half uur later gekomen! Ook staat de stip op de kaart niet op het echte beginpunt; op een kaart staat die bij P2 van hoog Catherine, maar het was bovenaan het moreelse park
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Linda Vermaat beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
13-10-2018
Bedrijf / gezelschap:
Gezelschap
Super leuk uitje. Gezellig met elkaar eten en ondertussen een escape spelen tussen de gangen door.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Moniek Lagerweij beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
08-10-2018
Bedrijf / gezelschap:
vriendinnen
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Dana van balen beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
01-10-2018
Bedrijf / gezelschap:
Kruidvat
Wij hebben het super naar ons zin gehad mede dankzij jullie!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Margriet Groenhout beoordeelt ons met een:
8.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
23-09-2018
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezelle feest
We hebben en top dag gehad
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Petra Blom beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
17-09-2018
Bedrijf / gezelschap:
geboekt onder P. Blom
Het was een fantastische dag, erg leuk om te doen. De opdrachten waren divers, hilarische taferelen. Het weer werkte natuurlijk ook super mee en Utrecht is zo op de zaterdag bij uitstek een gezellige stad
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Leo Vis beoordeelt ons met een:
7.2
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
17-09-2018
Bedrijf / gezelschap:
SC Bolsward Zondag4
Leuk uitje zo aan het begin van de competitie. Gezellig en ongedwongen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Silvia de Vries beoordeelt ons met een:
9.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
10-09-2018
Bedrijf / gezelschap:
Stichting Medical Business
Wij vonden Archery Tag erg leuk op onze eigen locatie. Contact verliep vlot en spel begeleider Amber was enthousiast en gaf goede uitleg.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten