MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,8 BEKIJK ALLE REVIEWS
VRAGEN? 030 760 11 96 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
7.7
De erfenis van €750 miljoen!
"Het was een prima avond. Door de gps apparatuur werd het een interactieve en spannende competitie. Medewerker was op tijd aanwezig op de locatie en nam zowel voor alsook na de activiteit voldoende tijd om netjes af te ronden. "

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.8
133 reviews
Uitje: 9.0
Service: 8.8
Horeca: 8.7
Locatie: 9.1
Prijs/kwaliteit: 8.3
Personeel: 9.2
Dhr. Peter Scheij beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
16-04-2018
Bedrijf / gezelschap:
Van Iersel Luchtman Advocaten
Super leuk en vernieuwend spel wat makkelijk te spelen is door een groot en gemengd gezelschap!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Jürgen Oosterholt beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
15-04-2018
Bedrijf / gezelschap:
Mariaschool Vinkel
We hebben een superteamdag gehad. Leuke activiteiten en perfect weer in een mooie, gezellige stad. Dus wat wil je nog meer voor teambuilding!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Céline de Vries beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
10-04-2018
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeestje
Het uitje sloot erg goed aan op het karakter van onze vrijgezel. Wat wij fijn vonden is dat er verschillende opdrachten in het boekje waren opgetekend opdat we zelf de keuze hadden in welke opdrachten we wilden doen. Het was een enorm geslaagde ervaring en ontzettend leuk om de filmpjes op usb mee naar huis te krijgen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Charlotte van Heesbeen beoordeelt ons met een:
8.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
06-04-2018
Bedrijf / gezelschap:
Familie
Dit was een erg geslaagde familie-dag. De leeftijd varieerde van 12 tot 80 jaar en iedereen vond het een geslaagde dag! Zeker een aanrader om dit een keer te doen met vrienden of familie. Voor de jongsten was The Escape Game wel vrij moeilijk. Het eten was daarentegen wel lekker.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. F M Noothout beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
26-03-2018
Bedrijf / gezelschap:
Familie dag
Gezellig uitje en goede begeleiding. Vriendelijke dames.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Alma Ter wielen beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
25-03-2018
Bedrijf / gezelschap:
Vriendinnen
Heel leuk ! Veel opgestoken en fijn zo met klein groepje
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. André Engelse beoordeelt ons met een:
7.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
12-01-2018
Bedrijf / gezelschap:
Ondernemingsraad gemeente Haaren
Wij hebben deze activiteit uitgekozen als teambuildingsactiviteit van onze ondernemingsraad. Een geweldig spel om te kijken hoe goed iedereen elkaar kent en elkaar beter te leren kennen. Veel gelachen!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Peter de Beer beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
27-12-2017
Bedrijf / gezelschap:
Traditioneel 2e kerstdaguitje.
Hele leuke middag gehad op 2e kerstdag
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Laura Appelman beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
27-12-2017
Bedrijf / gezelschap:
Familie
Geweldig leuke activiteit
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Monique Van empel beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
01-12-2017
Bedrijf / gezelschap:
Ksd
Geweldige avond gehad met hele leuke quizmasters. We hebben ons zeer vermaakt en de strijd tussen voor de winst barste los bij de collega's
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Kristel
Kristel

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten