MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 030 760 11 96 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
9.7
Crazy88 op locatie
"Horeca en de locatie heb ik niet beoordeeld, omdat we deze zelf geregeld hebben. We hebben alleen van het spel crazy 88 gebruik gemaakt. Het spel was super, we hebben echt gelachen en dit heeft tot hilarische situaties geleid. Ons hele team vond het super. Het meisje dat het spel deed begeleiden was erg enthousiast en spontaan en erg flexibel. Complimenten! Mede dankzij haar liep het super gesmeerd. "

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.9
214 reviews
Uitje: 9.2
Service: 8.9
Horeca: 8.8
Locatie: 9.1
Prijs/kwaliteit: 8.3
Personeel: 9.3
Mvr. Wendy Westerbeek beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
11-05-2019
Bedrijf / gezelschap:
InWork
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Linda Naus beoordeelt ons met een:
7.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
10-05-2019
Bedrijf / gezelschap:
ZON fruit & vegetables
Heel erg leuk
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Dorine Appeldoorn beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
06-05-2019
Bedrijf / gezelschap:
Morphis BV
Leuke locatie vooraf voor een drankje. Gezellig en een heel vriendelijke meneer in de zaak. Met de groep richting Moreelse park gelopen (paar minuutjes) en daar wachtte twee heren op ons. Erg vriendelijk, leuke uitleg, behulpzaam. We hebben een geweldige tocht gemaakt rondom Utrecht. Niets te zeuren, gewoon top!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Tom Severs beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
17-04-2019
Bedrijf / gezelschap:
Familie Severs
Iedereen heeft een hele leuke middag gehad en alle familieleden deden super enthousiast mee!! Het was goed georganiseerd en de opdrachten waren erg leuk. Echt een top middag, nu speelde het weer ook natuurlijk een grote rol mee!! Bedankt
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. carlijn kennis beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
08-04-2019
Bedrijf / gezelschap:
kennis
We hebben een top dag gehad! Heel goed ontvangen bij de startlocatie. Een duidelijke uitleg waarna we van start konden gaan met het spel. (tip, foto's ook in selfiestand laten maken). De vragen waren van een leuke enterainment gehalte Een hele gezellige prijsuitreiking met een leuke prijs voor de winnaars. Erg leuk dat we de gelopen route en de gemaakte foto's terug konden zien. Heerlijk 3 gangen diner. Mooi verzorgde en goed opgemaakte borden. Kwalitatief goed en lekker eten wat goed bereid werd. Fijn ontvangst bij de laatste locatie waar de quiz plaats vond. Complimenten voor Nick, hij maakte de quiz onvergetelijk! De werknemers bij Doenederland zijn aardig, betrokken, vrolijk en vriendelijk. We hebben een onvergetelijke dag gehad, dank jullie wel!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. LMF van Arkel - Jansen beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
07-04-2019
Bedrijf / gezelschap:
van Arkel
Heel geslaagd
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Inge van Ballegooij beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
27-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeest
De Escape Dinner Game was erg leuk en afwisselend. Jullie medewerker (ik geloof Mayssa) deed het erg leuk en zorgde voor een leuke ervaring.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Marieke Dekker beoordeelt ons met een:
7.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
25-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vriendengroep
Een hele goede dag, het spel zat goed in elkaar en de organisatie was erg klantvriendelijk. Het is uitdagend genoeg, haast te uitdagend. D Verder was het erg goed geregeld en super om zo snel de foto's te ontvangen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Martien Otter, den beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
25-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Familie
Was een leuk en gezellig uitje
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Mark Sesink beoordeelt ons met een:
7.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
04-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Sesink
Was erg gezellig
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte