Teambuilding Utrecht

Op zoek naar een teambuilding activiteit in Utrecht? Bij DoeUtrecht heb je de keuze uit diverse indoor en outdoor activiteiten die in het teken staan van teambuilding. Met een teambuilding bedrijfsuitje in Utrecht heb je niet alleen plezier met je collega’s, het zorgt ook voor een hecht team en een positieve sfeer op de werkvloer.

Ervaar de kracht van teamwork met een teambuilding activiteit in Utrecht

Een bedrijfsuitje is het ideale middel voor teambuilding. Het creëren van een hecht teamverband is essentieel, want de een kan niet zonder de ander. Door teambuilding bouw je aan een evenwichtig bedrijf. Wil je beter leren samenwerken? Duidelijker communiceren? Elkaar beter leren kennen? Iedere activiteit is gericht op een ander aspect. Kies je voor een citygame als Da Vinci Code, dan ga je slim samenwerken met als doel de code te kraken. Ga je voor het hilarische dinerspel Ranking Your Stars, dan leer je je collega’s pas écht kennen.


Een mooi einde van een geslaagde dag

Om het bedrijfsuitje compleet te maken sluit je de dag af met een lekker 3-gangen diner of een uitgebreid buffet. Hier kun je gezellig napraten en genieten van een borrel en lekker eten. Kortom, een mooi einde van een geslaagde dag. Wil je meer informatie over teambuildinguitjes in Utrecht of ontvang je graag advies? Bel naar 030 760 11 96.

Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 073 614 89 72

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag: *
Verzenden

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Speurtocht door Utrecht
"Erg leuk. Bij avond zijn de foto's moeilijk te zien. Jammer dat de route niet gecontroleerd is, zolas balkon niet vindbaar omdat huis in de stijgers stond en afgedekt was. Maar echt een succes."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke