DoeUtrecht
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS 220
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 030 760 11 96 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING

Uitjes in Utrecht

Uitjes in Utrecht organiseren is geen gemakkelijke taak. Helemaal niet als je niet in de Domstad bekend bent. Je hebt geen flauw idee wat er mogelijk is in Utrecht. Vooral niet als je een kleine of juist grote groep tot je beschikking hebt. Doe Utrecht organiseert voor vrijwel alle gezelschappen de leukste uitjes in Utrecht. Je kan via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen voor een paar leuke uitjes in de stad. We hebben de leukste uitjes binnen vrijwel elk budget in Utrecht.

  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte
159 uitjes gevonden
Filter de uitjes

Plan een dag vol plezier in Utrecht

Met de leukste uitjes in Utrecht kan je een dag vol plezier tegemoet zien. Doe Utrecht organiseert echt de leukste activiteiten in de Domstad. Via onze website kan je een dag vol plezier zelf gaan samenstellen. Binnen elk budget hebben we een paar leuke uitjes om uit te kiezen. De dag kan je vervolgens afsluiten met een diner of een gezellige lunch of borrel. De uitjes in Utrecht zijn de perfecte kennismaking met de stad. 


Ruim 50 uitjes in Utrecht om uit te kiezen

Als één van de weinige organisaties hebben wij ruim 50 verschillende uitjes in Utrecht om uit te kiezen. De kans is groot dat we een activiteit hebben dat bij je gezelschap past. Het maakt niet uit of het om een teambuilding of vrijgezellenfeestje gaat. Doe Utrecht heeft altijd wel een leuke activiteit dat past bij je gezelschap en budget! Kom je er zelf niet helemaal uit? Wij kunnen je uiteraard adviseren over de mogelijkheden in Utrecht. We helpen je graag om een leuke dag voor je gezelschap samen te stellen. 


Vraag een offerte aan voor uitjes in Utrecht

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de leukste uitjes in Utrecht. We hebben verschillende leuke activiteiten om uit te kiezen in de Domstad. Maak er met onze hulp bijvoorbeeld echt een onvergetelijk vrijgezellenfeest van. Met activiteiten die je zelf niet had kunnen verzinnen. Of zorg voor een spectaculaire teambuilding met een spannende citygame. We helpen je graag met een professionele begeleiding tijdens jouw uitje in Utrecht.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte