Doe Nederland

Plan je ideale uitje in Utrecht

Plan je ideale uitje
8 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema

Plan je ideale groepsuitje in Utrecht

Een groepsuitje in Utrecht organiseren? Op stap met collega’s, familie of vrienden? Bij DoeUtrecht hebben we alle ingrediënten voor een geslaagd uitje. Met de keuze uit meer dan 50 activiteiten, enthousiaste begeleiding en een geweldige Utrechtse binnenstad wordt het zeker een geslaagde dag.


Een geslaagd groepsuitje organiseren in Utrecht

Een groepsuitje organiseren is vaak een hele kunst. Wie gaat het regelen? Wat mag het kosten? Wat gaan we doen en waar gaan we heen? DoeUtrecht biedt meer dan 50 activiteiten die je op verrassende manieren kunt combineren. Stel je liever zelf een groepsuitje in Utrecht samen? Ook dat is geen probleem. Wij staan klaar voor het geven van advies, op basis van jullie wensen.


Uiteenlopende mogelijkheden op culinair gebied

Naast activiteiten bieden we ook genoeg mogelijkheden om je uitje op culinair gebied goed te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een ontvangst met koffie en appeltaart, borrelarrangement of driegangendiner. De grootte van je groep is voor ons geen probleem. We hebben verschillende activiteiten die je al vanaf 3 personen kunt boeken. Kies jij voor een van onze arrangementen? Of stel je zelf jullie uitje samen?


Ontmoet ons

Bij DoeUtrecht kun je echt alle kanten op als het gaat om groepsuitjes. Ga je met collega’s lekker lunchen en daarna de stad in met Crazy 88? Samen met de familie een stadswandeling maken met een gids en daarna borrelen? Of doe je liever een sportieve activiteit met vrienden? Je ideale uitje plan je bij ons. Voor inspiratie, advies en het maken van een reservering bel je naar 030 760 11 96


Meest bekeken

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Monopoly in Utrecht
"Mede vanwege jullie inzet is de vrijgezellendag super verlopen. Uiteraard speelde het weer ook een belangrijke rol, maar door het leuke interactieve spel hebben wij ons super vermaakt."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke