Utrecht
Bedrijfsuitje
Reset

Uniek bedrijfsuitje plannen in Utrecht?

Bedrijfsuitje organiseren in de prachtige stad Utrecht? Ga de teambuilding aan met jouw collega’s. Teambuilding is ontzettend belangrijk om de dagelijkse sleur te doorbreken en nader te komen met je collega’s. Bij DoeUtrecht kun je kiezen uit een breed scala van activiteiten. Utrecht is een bruisende stad vol gezelligheid en uitermate geschikt om erop uit te gaan. Kies je datum en boek samen met ons jouw bedrijfsuitje.

Plan je ideale uitje
0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Bedrijfsuitje Utrecht boeken

Bedrijfsuitje Utrecht organiseer je eenvoudig met de hulp van DoeUtrecht. Wij organiseren van A tot Z de leukste uitjes binnen je budget. We hebben binnen vrijwel ieder budget leuke bedrijfsuitjes provincie Utrecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende VR game die je in teamverband gaat spelen? Of een gezellige Ik Hou van Holland Quiz? DoeUtrecht maakt van elk uitje gegarandeerd een feestje.


Bedrijfsuitje 's avonds in Utrecht

Een bedrijfsuitje 's avonds in Utrecht is superleuk om een keertje te boeken met het complete team. Een stukje teambuilding draagt bij aan jullie band. Je wilt hierbij natuurlijk wel je complete team betrekken en niet een deel op het werk achterlaten. Gelukkig organiseren wij ook een bedrijfsuitje Utrecht in de avond. Dit betekent dat het bedrijf niet dicht hoeft en iedereen mee kan doen.


Bedrijfsuitje in provincie Utrecht

Een bedrijfsuitje provincie Utrecht is via DoeUtrecht altijd een compleet verzorgde dag voor je team. Je hebt een ruime keuze uit activiteiten die we in de provincie kunnen verzorgen. Je hoeft dus niet verplicht naar de binnenstad voor een bedrijfsuitje Utrecht. We kunnen er ook een gezellige dag van maken in de provincie Utrecht. Uiteraard krijg je hierbij de professionele begeleiding die je van ons gewend bent. Aarzel dus vooral niet als je buiten de binnenstad een bedrijfsuitje in Utrecht wilt organiseren. Wij hebben de leukste activiteiten binnen elk budget voor je klaar staan.


Op stap met collega’s in Utrecht?

Bij DoeUtrecht hebben we alle ingrediënten voor een geslaagd uitje: 

    •    meer dan 40 activiteiten
    •    enthousiaste begeleiding
    •    een geweldige binnenstad 


En natuurlijk bieden we genoeg mogelijkheden om je groepsactiviteit ook op culinair gebied goed te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een ontvangst met koffie en appeltaart, borrelarrangement of driegangendiner. De grootte van je groep maakt bij ons niet uit. We hebben verschillende activiteiten die je al vanaf 8 personen kunt boeken. Kies voor een van de arrangementen of stel zelf jullie bedrijfsuitje Utrecht samen. 


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Da Vinci Code in Utrecht
"We hebben een erg gezellige dag gehad. Van te voren konden we goed overleggen met de organisatie, en hebben ze ook nog een aantal tips van restaurants gegeven. We hebben een top uitje gehad inclusief heerlijk eten."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke