Voetbal Darten (buiten of binnen) Voetbal Darten (buiten of binnen)
Voetbal Darten (buiten of binnen) Voetbal Darten (buiten of binnen)
Programma
Prijzen
Reviews (0)

Voetbal darts (buiten of binnen)

Hou je wel van een potje voetbal of darts? Dan is ons nieuwste uitje iets voor jou: Voetbal Darten, de nieuwste rage overgewaaid uit dart- en voetbalwalhalla Engeland. Als eerste in Nederland verhuurt Bubblevoetbal-uitje.nl dit 5 meter levensgrote dartbord, voorzien van een laag klittenband zodat je met een goed schot de ballen ertegenaan plakt!

Een gezellige middag voetbal darts voor iedereen

ONE-HUNDRED- AND-EIGHTYYYYYYYY!!!! Voor de scherpste scherpschutters kun je het klassieke 501-spel spelen. Neem het op tegen je teamgenoten. Wie heeft het scherpste schot? Ook zijn er nog vele andere varianten van het spel mogelijk. Zo maak je een spelletje voetbal darts leuk voor spelers van elk niveau. Kies voor begeleiding door een van onze begeleiders of haal het spel zelf op en breng het weer terug. Ook is het mogelijk een spel voetbal darts te combineren met een andere leuke activiteit.

Varieer er op los!

Zijn er deelnemers die het lastig vinden om de bal hoog en gericht op het dartbord te schieten? Ook dan zijn er veel opties om het spel te spelen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een speciale pijl en boog. Hierbij heeft de pijl klittenband zodat deze op het bord blijft plakken. Ook is het mogelijk het spel te spelen met een tennisracket en bal. Ideaal voor wanneer je meer van tennis houdt in plaats van voetbal. Zoals je ziet is een potje voetbal darts leuk voor iedereen!

Staat het voetbal darts bord binnenkort op jouw terrein?

Bij het levensgrote dartbord krijg je 3 voetbal dartballen, een blower en aansluitmateriaal. Als extra is het mogelijk een aggregaat, pijl & boog en tennisracket & bal te huren.

Op onze website berekenen wij onze uitjes per persoon, maar onderstaand uitje wordt altijd berekend per set. Zie onderstaande tarieven per set.

Voetbal darten (2 uur) Btw Buiten Binnen Zelf ophalen/wegbrengen
Set: 5 meter hoog incl. 375,00 534,00 200,00
Set: 3 meter hoog incl. n.v.t. n.v.t. 175,00
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!

Bij dit uitje inbegrepen

  • Levensgroot dartbord (3 of 5 meter)
  • 3 Voetbal dartballen
  • Blower + aansluitmateriaal

Bijzonderheden

  • Ook mogelijk met pijl&boog (pijl heeft klitteband) of met een tennisracket en bal.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Ganzenbord in Utrecht
"Het waren leuke opdrachten. Hadden een volledig mannelijk gezelschap en de naam Ganzenbord deed enkele wenkbrauwen fronsen. Iedereen heeft zicht uiteindelijk geamuseerd en we hebben foto's en filmpjes als aandenken."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke