Utrecht
Familie-uitje
Reset

PLAN EEN ONVERGETELIJKE FAMILIEDAG IN UTRECHT

Familie-uitje organiseren in Utrecht? Utrecht is - als bruisende stad - uitermate geschikt voor een gezellige familie-uitje. Zorgen jullie er voor dat de hele familie bij elkaar is, dan zorgen wij voor een plezierige dag! Een top locatie, leuke activiteiten in een ongedwongen sfeer, dat gaan wij regelen! Bij DoeUtrecht is niets te gek en onze begeleiders zorgen ervoor dat de dag aan niks ontbreekt. 

Plan je ideale uitje
98 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Organiseer het leukste familieuitje in Utrecht

Een familieuitje plannen is een hele kunst. Ga je een stadsspel doen of een rondvaart, wordt het een middag of een hele dag? En je wilt het natuurlijk ook nog iedereen naar de zin maken. Daarom kun je bij ons zelf je uitje samenstellen. Je hebt de keuze uit meer dan 40 activiteiten in en rond Utrecht. Maak bijvoorbeeld een stadswandeling met een gids en doe daarna een dinerspel. Of kies voor een lunch en een speurtocht per step. Stem je programma perfect af op jouw gezelschap.


Sluit jullie familieuitje af met een lekker diner

Een familieuitje is niet compleet zonder lekker eten. Begin de dag met koffie en een heerlijke punt appeltaart. Kies voor een gezellige lunch of sluit je uitje af met een driegangendiner. Mogelijkheden genoeg!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Da Vinci Code in Utrecht
"Ik zocht naar een leuk uitje die binnen ons budget past. Dit is zeker gelukt. We hebben ook erg gelachen met de begeleider. Wat had die een humor, zeg! Het spel zat gewoon goed in elkaar. Wat ik trouwens echt goed vond, was de bereikbaarheid en behulpzaamheid van de verkoopafdeling. dank je wel, allemaal."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke