Minute to Win it - Da Vinci Code Minute to Win it - Da Vinci Code
Programma
Prijzen
Reviews (0)

Begin de dag met het ontrafelen van de code van de eeuwenoude kluis die midden in de stad staat. Heb jij de skills om deze kluis te kunnen kraken?

Speel daarna het doldwaze spel Minute to win it! Het is tempo wordt flink opgevoerd en zit vol behendigheidsopdrachten,

dus hilarisch om te spelen en om naar te kijken!

Onderstaande tijdens zijn slechts ter indicatie

13.00 - 14.00 Ontvangst met consumptie

U wordt ontvangen in een gezellig cafe met een consumptie.


14.00 - 16.45 De mysterieuze Da Vinci Code

Het best bewaarde geheim van de stad is in handen van een ernstig zieke kluizenaar. Zijn laatste dagen zijn geteld… Voordat hij sterft, wil hij graag het geheim van de stadsschat overdragen aan jullie. De kluizenaar maakt het echter niet makkelijk. Hij daagt jullie uit om eerst op zoek te gaan naar zowel de stadsschat als de benodigde code om het geheim te achterhalen.


In teams gaan jullie met een tablet en de nodige attributen de binnenstad van Utrecht in. De kluizenaar geeft locaties door, waar jullie door middel van het correct beantwoorden van vragen cryptische aanwijzingen kunnen krijgen voor de geheime locaties. Vind je weg naar de geheime locaties, luister naar de video en werk samen om tot de oplossing van het raadsel te komen. Hoe meer van deze geheime plekken jullie vinden, hoe meer informatie jullie over de eindcode verzamelen. Maar… mocht je per ongeluk op de verkeerde locatie belanden, valt er uiteraard niets op te lossen en mis je delen van de code! Tijdens dit spannende stadsspel komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad en leren jullie alles over de bezienswaardigheden waar de stad bekend om staat.


Let het hele spel goed op en luister naar de verhalen en vragen van de familie van de kluizenaar. Een hint om de code te kraken, zit in een klein hoekje…


Is het jullie gelukt om alle benodigde informatie te verzamelen? Verwerk deze dan met je team in de cryptex en achterhaal de code van de kluis.

Klopt de code? Ren dan zo snel mogelijk naar de kluis! Het team dat de kluis als eerste bereikt, mag de kluis kraken en kan het geheim van de stad in handen krijgen!


Lukt het jouw team om de stadsschat te vinden en de code te kraken om zo bij het best bewaarde geheim van de stad te komen? Een spannend en leerzaam stadsspel waarmee jullie tijdens een onderlinge strijd ook nog kennismaken met de cultuur van de stad.


17.00 – 19.00 Minute to Win it


Hoe werkt het spel?

Onze eigen Gordon verdeelt de groep in teams die tegen elkaar gaan spelen. Telkens nemen twee kandidaten het tegen elkaar op. Wat gaan jullie doen? De meest maffe en lachwekkende spelletjes die je maar kunt bedenken!

De opdrachten zijn simpel en dus kan iedereen meedoen maar kan iedereen ook tegen de tijdsdruk? Leg bijvoorbeeld een koekje op je voorhoofd en krijg dit zonder handen in je mond. Je krijgt precies één minuut de tijd, dus ga maar vast oefenen!


Wie wint?

Samen met vrienden of collega’s ga je strijden wie uiteindelijk de ‘Minute to Win it’ hoofdprijs wint. Pak punten met de verschillende behendigheidsspellen en maak jezelf onsterfelijk in één minuut. Ohja en vergeet de joker niet op tijd in te zetten…..

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 47,38
€ 56,50
10
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 43,24
€ 51,50
10
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 39,11
€ 46,50
10
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!

Bij dit uitje inbegrepen

  • Ontvangst met consumptie
  • Alle benodigdheden voor Minute to Win it
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijs voor winnend team
  • Consumptie bij prijsuitreiking
  • Tablet per team
  • De inhoud van de mysterieuze Da vinci code kluis

Bijzonderheden

  • Minute to Win it is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
The Phone
"We hadden mazzel dat het lekker weer was. Het was een heerlijke dag, leuke stukjes van de stad gezien!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke