• Meer dan 270 uitjes
  • Uitjes voor elk budget
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Klantenbeoordeling 8.7
De Grote Spelshow - Borrelen De Grote Spelshow - Borrelen
Programma
Prijzen
Reviews (0)

Lig jij ook elk weekend rollend van het lachen voor de televisie bij het zien van de verschillende spelshows? Of wat vind je van de spellen waarbij je echt je hersenen moet laten kraken? Wij hebben de leukste en grappigste spellen en de grootste breinbrekers nu voor je verwerkt in Dé Grote Spelshow! Na dit hilarische spel is het tijd om bij te kletsen onder genot van een drankje. 


16.30 – 18.30 uur De Grote Spelshow

Tijdens deze interactieve spelshow, onder begeleiding van onze enthousiaste quizmaster, komen twee uur lang de leukste spellen aan bod uit bekende tv programma’s, zoals uit ‘Alles mag op vrijdag/zaterdag/zondag’, ‘Het Beste Brein’ en ‘Jongens tegen de Meisjes’.


Elk team beschikt over een eigen quizknop. Drukt jouw team het snelste met de juiste antwoorden op de quiz- en fotovragen? Sla op de knop en geef direct het juiste antwoord! Hoe staat het met jouw vermogen om songteksten zo uit te beelden, zodat anderen ze kunnen raden? Of lukt het jouw team om binnen de tijd zoveel mogelijk woorden uit te beelden met de letters die op je lichaam hangen? Probeer in een karikatuur zo snel mogelijk de BN-er te herkennen, puzzel binnen de tijd en natuurlijk willen we ook weten hoe volgens jullie de getoonde filmpjes aflopen!


Deze sensationele spelshow vraagt om snelheid, creativiteit, intelligentie en natuurlijk een flinke dosis humor. Natuurlijk hebben we een prijs voor het winnende team!


19.00 – 20.00 uur Borreluurtje

Een uur borrelen in een van de gezelligste borrelcafés van Utrecht! Natuurlijk wordt er ook een keer rondgegaan met lekkere warme borrelhapjes!


Eten en drinken

Bovenstaand programma kunnen we uitbreiden door ook voor jullie het ontvangst (bijvoorbeeld een consumptie met gebak), een lunch of een diner te verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 34,53
€ 41,00
10
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 32,87
€ 39,00
10
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 31,22
€ 37,00
10
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!

Bij dit uitje inbegrepen

De Grote Spelshow:

  • Begeleiding van een enthousiaste quizmaster
  • Alle materialen en benodigdheden
  • Prijs voor het winnende team

Borrelen:

  • 1 uur borrelen t.w.v. € 15,00 + eenmalig warme borrelhapjes 

Bijzonderheden

De Grote Spelshow:

  • Nu met échte quizknoppen, waardoor de strijd nog spannender wordt!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Crazy88 op locatie Utrecht
"Horeca en de locatie heb ik niet beoordeeld, omdat we deze zelf geregeld hebben. We hebben alleen van het spel crazy 88 gebruik gemaakt. Het spel was super, we hebben echt gelachen en dit heeft tot hilarische situaties geleid. Ons hele team vond het super. Het meisje dat het spel deed begeleiden was erg enthousiast en spontaan en erg flexibel. Complimenten! Mede dankzij haar liep het super gesmeerd. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke