Utrecht
Vriendenuitje
Reset

BOEK EEN ONVERGETELIJK DAGJE UIT MET VRIENDEN IN UTRECHT

Een origineel vriendenuitje bedenken, wie wil dat niet? Maar zo veel activiteiten om uit te kiezen, gelukkig heeft DoeUtrecht de leukste uitjes voor jou geselecteerd. Wordt het spelen in een van onze VR rooms of gaan jullie op een spelenderwijs de stad verkennen met een city game? Het maakt bij DoeUtrecht niet uit met hoeveel personen je bent. We hebben verschillende activiteiten die je al vanaf 3 personen kunt boeken. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor jullie vriendenuitje in Utrecht.

Plan je ideale uitje
0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Vriendenuitje in Utrecht

De datum is geprikt, dus het feest kan beginnen. Maar wacht even, wat gaan we doen? Bij DoeUtrecht kun je echt alle kanten op. Lekker een hapje eten en daarna de stad in met Crazy 88. Of een stadswandeling met een gids en daarna gezellig borrelen? Liever iets sportiefs? Maak dan eens een fietstoer (of solextoer, iets minder sportief).


Tip: Dinerspel in Utrecht

Samen eten met wat extra's? Boek dan een dinerspel. Bij het moorddiner los je bijvoorbeeld een moord op tijdens het eten. Bij het "Ik hou van Holland dinerspel" houdt een quizmaster jullie gezellig bezig. Oer-Hollandse vragen en grappige spelletjes volgen elkaar op. Niet met volle mond praten wordt een hele uitdaging!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Zeskamp
"Wij hebben een ontzettende leuke middag gehad met DoeNederland. Wij hadden zelf de locatie geregeld (Doornsegat) en DoeNederland heeft het zeskamp daar verzorgd. Spellen waren ontzettend leuk en ook de medewerkers die de spellen begeleiden waren heel gedreven en enthousiast. Een volgende zeskamp laten we zeker weer door jullie doen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke