Utrecht
Vrijgezellenuitje
Reset

Boek een te gek vrijgezellenfeest in Utrecht

Stap een van je vrienden of vriendinnen in het huwelijksbootje en wil je voor diegene een onvergetelijke dag organiseren. Een hele verantwoordelijkheid voor jou als organisator. Daarom heeft Doe-Utrecht voor jou onze arrangement hieronder op een rij gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van sportieve activiteit gevolgd door een city game in de stad met als afsluiter een heerlijk diner. Stel hieronder jullie vrijgezellenfeest in Utrecht samen!

Plan je ideale uitje
0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Het beste vrijgezellenfeest vier je in Utrecht!

Heb je de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren? Leuk! En natuurlijk helpen wij je graag op weg. Utrecht is een van de leukste steden van Nederland. Je vindt er een sfeervolle binnenstad met leuke cafe's en restaurants. En het ligt ook nog lekker centraal. Voor iedereen goed bereikbaar dus.


Kies voor een verzorgde vrijgezellendag met een arrangement 

We maken het je graag gemakkelijk. We hebben arrangementen samengesteld met onze populairste activiteiten. De meeste van deze arrangementen bestaan uit één of twee activiteiten en een diner of borrel. Met zo'n arrangement heb je gegarandeerd een geslaagde dag of avond.


Organiseer zelf de volledige vrijgezellendag

Helemaal zelf kiezen wat je gaat doen? Stel dan zelf een programma samen. Kies je favoriete activiteiten en combineer ze met een lunch, borrel en/of diner. Bereid je maar voor op een onvergetelijke vrijgezellendag!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Party & Co - Bossche editie
"We hebben een superteamdag gehad. Leuke activiteiten en perfect weer in een mooie, gezellige stad. Dus wat wil je nog meer voor teambuilding!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke