MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 030 760 11 96 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING

PLAN EEN SENSATIONEEL SPORTIEF UITJE

Utrecht
Sportieve fun
Reset
21 uitjes gevonden
Filter de uitjes

Maak er een sportief dagje uit van!

Ook voor een sportieve activiteit met je collega's, vrienden, familie of je vereniging ben je bij ons op het juiste adres. We hebben alle ingrediënten in huis voor een leuke teambuildingsactiviteit op een rustige manier door de binnenstad van Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen of Utrecht of voor een fanatieke teambuildingsdag met verschillende outdoorattributen. 


Sportief door de binnenstad

De highlights van de stad naar keuze hoef je niet per se te bezoeken tijdens een stadswandeling, maar kan natuurlijk ook op een sportieve manier. Zo hebben we verschillende wandel-, step-, solex- en fietstochten uitgezet door de binnenstad. Wij zorgen voor een route op papier en jullie zorgen zelf voor de gezelligheid onderweg. De meeste routes zijn ook uit te breiden met een extra spelelement door van de route een speurtocht te maken. Natuurlijk hebben we aan het eind van de speurtocht een prijs voor het winnende team om jullie fanatisme te belonen. Wil je totaal iets anders? Kijk dan ook eens bij onze uitjes die gericht zijn op de Hoge Bi fiets of wat dacht je van een sportieve route over de wateren in de binnenstad tijdens een SUP-tour?!


Sportief tijdens outdooractiviteiten

Naast de sportieve activiteiten door de binnenstad, hebben we ook spelonderdelen die op één locatie plaatsvinden. Hierbij strijden jullie in teams tijdens bijvoorbeeld een hilarisch potje Bubble Voetbal of Big Shoes Voetbal. Kun je niet kiezen? Dan raden we aan om naar onze Zeskampen te kijken. Hierbij speel je in toernooivorm diverse spelonderdelen, zoals Pictionary, Bamboetoren bouwen of Skippyslang. Echt te gekke teambuildingsactiviteiten die geschikt zijn voor elk type gezelschap. Deze spelonderdelen zijn ook los te boeken met begeleiding op jullie eigen locatie te spelen of kunnen los gehuurd worden. 

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!    Ontmoet ons

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte