Utrecht
Overdag
Reset

BOEK JE IDEALE DAGJE UIT IN UTRECHT

Plan je ideale uitje
0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Dagje uit in Utrecht

Gezellige stad + leuke activiteit + lekker eten = dagje uit in Utrecht! Wil je een goed verzorgd dagarrangement met enthousiaste begeleiding? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wat je groepssamenstelling ook is, er is altijd een dagarrangement dat bij jullie past. 


Stel zelf je dagarrangement in Utrecht samen

Kies een van de aantrekkelijke dagarrangementen of stel zelf een complete dag uit samen. Alle activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Begin bijvoorbeeld met een fietstocht of rondvaart over de Utrechtse grachten. Doe na de lunch een spannende citygame of beklim de Domtoren. En sluit je dagje uit af met een gezellige borrel of driegangendiner. Je dagje uit in Utrecht wordt onvergetelijk met DoeUtrecht!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Speurtocht door Utrecht
"Prima dag, speurtocht was leuk zelfs voor mensen die in Utrecht bekend zijn. We hadden mooi weer en dat maakt het zeker nog leuker om te doen vanuit het terrasje starten eindigen op het terras. Sommige vragen waren pittig in het vinden van het antwoord, maar maakt je wel fanatiek om te weten wat het dan is. Zeker met twee groepen komt er rivaliteit, maar wel gezonde rivaliteit in het willen winnen."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke