DoeUtrecht
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS 176
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 030 760 11 96 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING
  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte

Vrijgezellenfeest Utrecht

Wil je een vrijgezellenfeest organiseren in Utrecht? Dat moet te gek, hilarisch en onvergetelijk worden! Als organisator heb je een hele verantwoordelijkheid. Maar geen zorgen. Met DoeUtrecht wordt het gegarandeerd een succes.

Het beste vrijgezellenfeest voor mannen én vrouwen vier je in Utrecht

Ben jij uitgekozen om een vrijgezellenfeest te organiseren in Utrecht? Wat een eer! DoeUtrecht helpt je graag op weg bij het organiseren van een vrijgezellenfeest voor zowel mannen als vrouwen. Utrecht is een van de leukste steden van Nederland voor het vieren van een vrijgezellenfeest. Met een sfeervolle binnenstad, leuke cafés en restaurants en de centrale ligging, heb je gegarandeerd een geslaagde dag of avond.

Kies voor gemak

Een vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen organiseren is vaak een lastige klus. DoeUtrecht maakt het je graag gemakkelijk. We hebben arrangementen samengesteld met onze populairste activiteiten. De meeste van deze arrangementen bestaan uit een of twee activiteiten, inclusief een diner of borrel. Wat jij moet doen? Een arrangement kiezen en reserveren. Wij regelen de rest. En dat binnen ieder budget.

Stel zelf een onvergetelijk vrijgezellenfeest samen

Kies je liever zelf wat je gaat doen? Geen probleem. Stel dan zelf een programma samen aan de hand van jouw wensen. Je kiest je favoriete activiteiten en combineert ze met een heerlijke lunch, borrel en/of diner. Je maakt je eigen planning voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest.


Reserveer online of telefonisch

Een vrijgezellenfeest reserveren voor mannen en vrouwen in Utrecht kan op verschillende manieren. Online en telefonisch via 030 760 11 96. Hoe gaat de betaling in zijn werk? Na de definitieve reservering ontvang je van ons een voorschotnota. Deze bedraagt 50% van het geboekte uitje. Drie weken voor aanvang van het uitje ontvang je de tweede voorschotnota van 50%. Voor meer informatie, inspiratie en/of advies bel je ook naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Contact

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden
163 uitjes gevonden
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten