Wat te doen in Utrecht?

Wat te doen in Utrecht? De Domstad heeft tal van activiteiten om aan deel te nemen. Als bedrijf of gezin is het super leuk om samen met Doe Utrecht de stad te  ontdekken. Wij hebben de leukste activiteiten waar je al vanaf 8 personen aan kan deelnemen. Je kan onze activiteiten in Utrecht dus ook als familie boeken. Stel online je dag samen en ontdek wat je kan doen in Utrecht! We hebben ruim 50 activiteiten in de stad om uit te kiezen.

Wat te doen in Utrecht? Maak kennis met onze originele uitjes

Op de vraag "Wat te doen in Utrecht?" heb je voortaan wel een antwoord. Via Doe Utrecht kan je uit ruim 50 activiteiten kiezen om in de stad te doen. Een aantal activiteiten worden net buiten de stad georganiseerd, maar zijn vanuit Utrecht prima bereikbaar. We organiseren de activiteiten voor zowel kleine als grote groepen in Utrecht. Een aantal activiteiten zijn zelfs exclusief via onze organisatie te boeken. We hebben een ruim aanbod met unieke uitjes om uit te kiezen. 


Wat te doen in Utrecht met het team?

Ga je op teambuilding in Utrecht? We kunnen ons geen leukere stad bedenken. Op de vraag "Wat te doen in Utrecht?" hebben we uiteraard wel antwoord. We hebben verschillende leuke activiteiten om aan deel te nemen. Vooral een citygame is een aanrader als je ook iets van de Domstad zelf wilt zien. Escape the City is bijvoorbeeld leuk om Utrecht te doen. Hierbij draait het aan op samenwerking om het spelletje te winnen. Na afloop kan je lekker gaan dineren aan de gracht en genieten van deze prachtige oude stad.


Stel een complete dag in Utrecht samen

Wil je een uurtje deelnemen aan een activiteit of een complete dag vol met activiteiten? Alles is mogelijk via Doe Utrecht. Wat te doen in Utrecht? Dat regel je eenvoudig via onze organisatie. We hebben verschillende leuke activiteiten waar je aan kan deelnemen in de stad. De leukste activiteiten kan je meteen in je online planning zetten. Als je een dag hebt samengesteld kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Je ontvangt meteen een scherpe prijsopgave inclusief begeleiding vanuit Doe Utrecht. Je kan meteen besluiten of je deze complete dag door ons laat organiseren of een paar uitjes schrapt. We hebben binnen elk budget een origineel uitje in Utrecht.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
The Phone
"De activiteit was leuk, de opdrachten waren prima te doen. We hebben een gezellige middag gehad."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke